In Uncategorized

Er werd ons een paar maanden geleden gevraagd of wij wilden mee denken met het inrichten van een leegstaand bedrijfspand aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs naar een soort flexibele werkplek voor kleine zelfstandige ondernemers in de omgeving van Lansingerland. En inmiddels is de opening van Wounch – Working Lounch op 23 mei alweer een tijdje geleden!

oosterlaan | architectuur & vormgeving heeft meegeholpen het idee van het maken van laagdrempelige werkplekken om te zetten naar een concept en een bijbehorende inrichting voor het pand. Deze inrichting bestaat uiteindelijk uit verhuurbare tapijtjes/matjes van 2×3 meter waarop een huurder zijn eigen invulling kan neerzetten. Daarnaast zijn er voorzieningen in de vorm van een te reserveren afgesloten spreekkamer en een belruimte, een pantry met grote eettafels en een ontvangstlounge. Zoals op een camping is de structuur aangegeven door de plekken/tapijtjes en zijn het de bewoners van de camping die de camping sfeer geven met hun invulling van hun plek.

Ook wij, oosterlaan | architectuur & vormgeving, maken gebruik van Wounch, een fantastische voorziening in Berkel en Rodenrijs. Wij blijven aan de Ranonkelweg, maar gaan zeker geregeld gebruik maken van de voorzieningen van Wounch. Afgelopen week dan ook een eerste overleg gehad aan de gezellige eettafels van Wounch!

Meer weten? www.wounch.nl

1e overleg in Wounch
1e overleg in Wounch
1e overleg in Wounch
1e overleg in Wounch
1e overleg in Wounch
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.