In Uncategorized

Weer een stap verder in de ontwikkeling van het Tomato Experience Center in Lansingerland! Sinds november is oosterlaan | architectuur & vormgeving al hard aan de slag met het ontwerp voor dit centrum wat zal komen aan de Narcissenweg te Bleiswijk.

De Ruiter/Monsanto tekende in november 2016 een contract met telers Rob Brabander en Paul Zantman voor de realisatie van TEC 2.0, een bezoekerscentrum waar professionals straks zo’n 300 verschillende tomatenrassen kunnen komen bekijken en de demokas zal worden gebruikt voor het ontwikkelen en inzetten van nieuwe technologieën.

De firma Brabander Zantman heeft oosterlaan | architectuur & vormgeving de opdracht gegeven om het ontwerp en de vergunningen te verzorgen. Kassenbouwer Havecon zal de realisatie verzorgen.

Inmiddels wordt de vergunningaanvraag behandeld bij de gemeente Lansingerland en de realisatie wordt door de bouwers voorbereid. Daarnaast hebben sinds deze donderdag 1 juni 2017, Rob Brabander en Paul Zantman, de locatie aan de Narcissenweg te Bleiswijk officieel in hun bezit. Gefeliciteerd heren! Weer een stap verder!

De planning is dat bezoekers vanaf december 2017 verwelkomd kunnen worden in het Tomato Experience Center.

Tomato Experience Center

 

 

Recent Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.