In Uncategorized

Een aantal maanden geleden benaderde familiebedrijf en gerberakweker LG Flowers uit Pijnacker ons met de vraag een ontwerp te maken voor hun bedrijfsruimte. Door de groei van het bedrijf is de laatste jaren de schuur een verzameling van allerlei ruimtes met werkplekken en bergingen geworden tussen de verwerkingsruimte van de gerbera’s, om toch voor alles een plekje te hebben. De hoogste tijd om orde te scheppen en de bedrijfsruimte even veel enthousiasme uit te laten stralen als dat de familie Lansbergen heeft voor het vak en hun bedrijf. En daarnaast de bedrijfsruimte even representatief te maken als hun producten; een ruim assortiment gerbera’s, hun boeketlijnen en Choicy Gerbera.

Choicy Gerbera is een totaal concept van negen gerbera’s verpakt in een gekleurde gerberahouder met hoes en een online inspiratiepagina om de creativiteit van de consument te stimuleren. De wens van de opdrachtgever naar ons was dan ook naast het maken van een goed georganiseerd gedeelte binnen de schuur met kantoren, kleedkamers en kantine, om ook ruimte te creëren voor presentatieruimtes. Op die manier kan LG Flowers ook op eigen locatie op een representatieve manier klanten ontvangen en inspireren met hun creativiteit.

Een hele leuke klus waar we onder andere de laatste maanden aan hebben gewerkt!

Verbouwing LG Flowers bijna van start!
Verbouwing LG Flowers bijna van start!

Inmiddels is de vergunning om te bouwen dan eindelijk binnen, is de aannemer gekozen en kan er bijna gestart worden met de verbouwing! Meer weten over hoe het er gaat uit zien. Meer plaatjes volgen binnenkort in ons portfolio. Wil je daarnaast meer weten over LG Flowers en Choicy Gerbera?

Verbouwing LG Flowers bijna van start!
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.