In Uncategorized

Nog maar een paar weken tot de bouwvak maar oosterlaan | architectuur & vormgeving is nu nog in volle gang. Zo maar een greep uit enkele van onze bezigheden op dit moment:

We zijn bezig met het uitwerken van een omgevingsvergunning voor een opknappen van de gevels van een bedrijfspand in Zoetermeer. De verbouwing van het pittoreske huisje aan de Noordeindseweg is zo goed als afgerond waar u wellicht onze bouwborden wel heeft zien staan. Na het ontwerpen en het aanvragen van de vergunning voor een verbouwing van een woonhuis in Delft zijn we nu bezig met de technische uitwerking en het aanvragen van prijzen bij aannemers. Dit geldt ook voor een verbouwing van een woonhuis aan de Johan van Oldenbarneveltlaan in Berkel en Rodenrijs. We verzorgen op dit moment bouwbegeleiding bij de uitvoering van een verbouwing van het woonhuis aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk. Daarnaast worden op dit moment nog twee verbouwingen uitgevoerd in Berkel namelijk aan de Marterhof en aan de Egmondstraat.

Niet alleen aan het eind van het bouwproces zijn we bezig, maar we zijn ook weer volop nieuwe dingen aan het ontwerpen. Eén van de nieuwste opdrachten is het ontwerpen van een promotie unit voor Ackerswoude in Pijnacker. Vlak naast het centrum van Pijnacker ontstaat een nieuwe woonwijk, Ackerswoude. Na al geruime tijd mee te denken met de ontwikkeling van deze woonwijk is aan ons van oosterlaan | architectuur & vormgeving gevraagd een unit te ontwerpen ter promotie van de woningen die zullen worden gebouwd.

Wilt u meer weten over Ackerswoude, kijk dan geregeld eens op http://www.ackerswoude.nl/

Promotie unit Ackerswoude; weer een leuke opdracht!
Promotie unit Ackerswoude; weer een leuke opdracht!
Recent Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.