In Uncategorized

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 vindt de 39e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor jou. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.

In Pijnacker staan zo ook de deuren van LG Flowers open aan de Meloenstraat 9. oosterlaan | architectuur & vormgeving ontwierp de nieuwe bedrijfsruimte van deze gerberakweker. Kom in de Kas is een mooie gelegenheid om het pand eens te bewonderen en daarnaast meer te leren over het kweken van gerbera’s, zelf gerbera’s te plukken en bloem te schikken. oosterlaan | architectuur & vormgeving heeft ook een kleine stand zodat u ook meer kunt lezen over ons architectenbureau en onze werkzaamheden.

De openingstijden zijn als volgt: op zaterdag 2 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 3 april van 11.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan bij de sportverenigingen op de Sportlaan in Pijnacker en bij begraafplaats Iepenhof, Hoflaan 18 in Delft. Er rijden pendelbussen tussen de parkeerplaatsen en het tuinbouwgebied.

Veel plezier!

Kom in de Kas bij LG Flowers 2-3 april
Kom in de Kas bij LG Flowers 2-3 april
Kom in de Kas bij LG Flowers 2-3 april
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.