In Uncategorized

Geleidelijk loopt de agenda van 2015 vol met allerlei data voor evenementen. In dit nieuwsbericht dan ook een overzicht van wellicht voor u interessante evenementen om bij te zijn.

Kavel & Pand, 12 februari

  • Op 12 februari wordt er een beurs georganiseerd om de mogelijkheden tussen Den Haag en Rotterdam onder de aandacht te brengen. Centraal staan de bedrijfshuisvestingsmogelijkheden in Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en Lansingerland. De beurs geeft u informatie over bestaande panden maar geeft ook informatie wanneer u zelf een pand wil (laten) ontwikkelen. Zowel panden en kavels zullen vrijwillig worden aangeboden op de veiling.
    Tussen 15 en 22 uur @ Wounch, Berkelse Poort 15, Berkel en Rodenrijs
    http://www.kavelenpand.nl/

Woonevent Lansingerland, 25 en 26 september

  • In september werd de 2e editie van het Woonevent Lansingerland georganiseerd. Ditmaal bij Wooning in Bergschenhoek. Ook oosterlaan | architectuur & vormgeving deed mee aan het evenement en wij waren na afloop erg enthousiast. Veel bezoekers en een leuke samenwerking met de andere ondernemers ook acterend in de woonsector. Deze mening werd gedeeld en zo is er met elkaar een start gemaakt met de organisatie voor het Woonevent Lansingerland 2015! Dit jaar zal de beurs gehouden worden op vrijdag 25 september van 19-21 uur en zaterdag 26 september van 10-16 uur. Schrijf het vast op in uw agenda en volg de Facebook pagina van het Woonevent.
    https://www.facebook.com/WooneventLansingerland
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.