In Uncategorized

Waar komt die kou en dat vocht nou vandaan? De natte en koude maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Met onze warmtebeeldcamera is het de perfecte tijd om eens een rondje door uw huis te lopen.

De Flir E30 warmtebeeldcamera maakt twee foto’s tegelijk; een gewone foto en een infrarood foto. De camera neemt daarnaast nauwkeurige temperatuurmetingen en legt dit automatisch vast in een eenvoudig te generen rapportage.

Hiernaast is een voorbeeld te zien van de twee foto’s die de camera tegelijk maakt. De infrarood foto laat zien dat warmte verloren gaat door de enkele beglazing. Dat was te voorspellen. Maar de camera maakt ook zichtbaar dat de radiator onder het raam veel uitgestraalde warmte verliest doordat de buitengevel blijkbaar niet geïsoleerd is.

Gebruik onze warmtebeeldcamera in deze natte en koude maanden!
Gebruik onze warmtebeeldcamera in deze natte en koude maanden!

Voor, tijdens en na het verbouwen van je woning kan een warmtebeeldcamera je inzicht geven in het:

  • ontdekken van verborgen problemen
  • schades vaststellen
  • opsporen van vocht en lekkages
  • identificeren van energieverlies en slechte isolatie
  • opsporen van elektrische defecten en oververhitting
  • opsporen van vloerverwarming
  • inspecteren van klimaatplafonds

Daarnaast moet uw (op dit moment) nieuw gebouwde woning voldoen aan een Energie Prestatie Coëfficient van 0,4. Bij de vergunningaanvraag heeft u moeten aangeven welke maatregelen zullen worden getroffen om dit te behalen. Of de woning na oplevering ook daadwerkelijk deze EPC van 0,4 haalt, valt of staat bij de juiste uitvoering van deze maatregelen. Tijdens de nieuwbouw kan er met een warmtebeeldcamera snel worden gecontroleerd of alles naar behoren wordt uitgevoerd.

Heeft u interesse om samen met ons eens door uw woning te lopen met de camera? Neem dan contact met ons op.

Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.