In Uncategorized

Om een ontwerp eer aan te doen is het vaak wenselijk om geregeld op de bouw langs te gaan en met de opdrachtgever en de aannemer mee te blijven denken. Zo komen wij ook regelmatig kijken bij de verbouwing van een woonhuis aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk waar de bouw nu in volle gang is.

Een rondje op de bouw…
Een rondje op de bouw…

Het pas gekochte huis van onze opdrachtgevers staat op een mooi perceel maar het huis zelfde verdiende wel een opfrisbeurt. Na een intensief samenwerking met onze enthousiaste opdrachtgevers zijn we tot een mooi ontwerp gekomen en is er een sprekend huis van gemaakt met vooral… een voorkant! Van een echte voorkant en een entree was voorheen geen sprake. Door het huis een nieuwe steilere kap te geven en een dwarskap ter plaatse van de entree ontstaat er een bruikbare 2e verdieping en krijgt het huis een gezicht.

oosterlaan | architectuur & vormgeving bekeek de vergunningsvrije mogelijkheden en bepaalde waar wel vergunning voor nodig was. Inmiddels is de vergunning voor die onderdelen binnen. Na het vervolgens verzorgen van een technisch ontwerp voor prijsvorming en advisering van onze opdrachtgevers bij het kiezen voor een aannemer, is de bouw nu begonnen!

Benieuwd naar het eindresultaat straks? Bekijk eens de impressies in ons portfolio! Het huis krijgt een ware metamorfose!

Een rondje op de bouw…
Een rondje op de bouw…
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.