In Uncategorized

Wat een leuk nieuws! Binnenkort verschijnt er een erg bijzonder boek in Nederland, namelijk Cohen’s Choice. Het boek toont foto’s op zeer groot formaat van 47 kunstwerken. De werken zijn geselecteerd op techniek, kleur en afbeeldingen. Het werk ‘Aardappels rooien’ van Daphne Oosterlaan, zus van Minke Oosterlaan en eigenaar van oosterlaan | binnen & buiten is als 1 van de 47 werken geselecteerd! Wij zijn trots op Daphne!

Het boek is verder erg bijzonder door het zeer grote formaat, de uiterst verzorgde uitvoering en de beperkte oplage van 2000 exemplaren.

Daphne geselecteerd voor Cohen’s Choice!
Daphne geselecteerd voor Cohen’s Choice!

In de voorverkoop is het boek verkrijgbaar voor €39,90. Na verschijning zal dit €49,90 worden. Meer informatie over het boek? Lees op de site van Kunstweek meer.

Daphne geselecteerd voor Cohen’s Choice!
Meer weten over Daphne Oosterlaan van oosterlaan | binnen & buiten? Bekijk haar portfolio op haar site. Naast schilderen geeft Daphne ook interieuradvies en maakt zij tuinontwerpen met beplantingsadviezen. In samenwerking met oosterlaan | architectuur & vormgeving kan zij met haar oosterlaan | binnen & buiten zo een totaalplaatje aanbieden van groot tot klein, van buiten tot binnen.
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.