In Uncategorized

Sinds 24 april 2016 is het voor de bewoners van de Componistenbuurt in Berkel en Rodenrijs mogelijk een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakopbouw. Het voormalige bestemmingsplan waar de Componistenbuurt onder viel, bevatte deze mogelijkheid niet. De Gemeente Lansingerland was echter bezig met het ontwikkelen van een nieuw bestemmingsplan. De bewoners hebben zich hard gemaakt om de gemeente te overtuigen een vrijstellingsmogelijkheid op te laten nemen in het nieuwe plan. Dit met behulp van een ontwerp van oosterlaan | architectuur & vormgeving en een technische uitwerking van aannemersbedrijf Batenburg en constructeur ABQ International. En zo is het sinds april 2016 mogelijk een vergunning aan te vragen.

oosterlaan | architectuur & vormgeving verzorgde sinds die tijd al 2 vergunningaanvragen, die beiden werden verleend. En zo wordt op dit moment door aannemersbedrijf Batenburg de 1e dakopbouw geplaatst aan het Schubertplein.

Woont u in de Componistenbuurt en heeft u interesse? Op www.dakopbouweurowoningen.nl kunt u alles lezen over hoe, wat en wanneer.

Dakopbouw
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.