oosterlaan | architectuur & vormgeving is klein en flexibel. Met z’n drieën staan we klaar om uw wens in vervulling te laten gaan. Hoe u leeft, woont en werkt, staat bij ons altijd centraal. Hobby’s, speciale interesses en activiteiten hebben namelijk grote invloed op het gebruik van een woning of werkplek. Door intensief met u samen te werken, weten we wat u wilt en komen wij bij ieder ruimtelijk vraagstuk tot vernieuwende, verrassende en duurzame oplossingen.


Hoe is het bureau ontstaan? Na een jaar HBO Bouwkunde en vervolgens de studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft trad Minke Oosterlaan na haar afstuderen in januari 2001 in dienst bij Bouwmaatschappij Hermes BV. Na zo’n 6 jaar ervaring op te hebben gedaan als architect binnen dit Berkelse aannemersbedrijf was het tijd voor een volgende stap. Het volgen van de post HBO opleiding bouwprojectmanagement was de laatste aanzet om in januari 2008 een eigen architectenbureau op te zetten, namelijk oosterlaan | architectuur & vormgeving.


Door 10 jaar ervaring in de uitvoerende bouw is het architectenbureau in staat om diensten te leveren van schets tot vergunningaanvraag tot bouwbegeleiding tijdens de uitvoeringsfase. Daarnaast kan door de samenwerking met zus Daphne Oosterlaan van oosterlaan | binnen & buiten, ook een totaal plaatje geleverd worden door ook de interieurinrichting en het tuinontwerp te laten verzorgen.

Mede door bij jezelf te blijven, toegankelijk en onderscheidend te zijn in aanpak heeft oosterlaan | architectuur & vormgeving, ondanks de crisis in de bouw, mooie projecten kunnen realiseren. De afgelopen jaren heeft het architectenbureau mogen werken aan vele projecten, waarvan advisering in ruimtelijke ontwikkelingen, interieuropgaven, renovatieprojecten, verbouwingen en nieuwbouw van woningen en utilitaire projecten.

heeft u een vraag?

Not readable? Change text.