In Uncategorized

Nog geen plannen dit weekend, 12 en 13 november? Een leuk uitje is dan een bezoek aan de Nationale Kunstdagen in de Rotterdamse Ahoy!  Onze Daphne Oosterlaan is hier met haar schilderijen ook te vinden.

Meer dan 200 hoog gewaardeerde kunstenaars exposeren met hun werk en bieden dit ook te koop aan. Onder andere realistische en abstracte schilderijen zijn te zien en naast beelden van hout, brons en steen vind je onder meer ook textiele objecten, fotografie, sieraden en nog veel meer. Kortom: er is voor ieder wat wils!

De kunstenaars worden geselecteerd wanneer deze in Regionale Voorrondes positief worden beoordeeld door een deskundige jury. De schilderijen van Daphne Oosterlaan vormen een kleurrijke weerspiegeling van haar dagelijks leven. Haar vooropleiding en de jarenlange schilderlessen hebben geleid tot een eigen, herkenbare stijl. Het werk van Daphne wordt gekenmerkt door gestileerde grafische vormen, waarbij kleurgebruik en contouren een belangrijke rol spelen. Per jaar werkt ze met verschillende thema’s. Hierdoor is haar werk zeer divers.

Haar werk is te zien in haar portfolio op haar eigen site. Maar wil je haar zelf eens spreken, nieuw werk bekijken en haar kleurgebruik eens in het echt bekijken? Ga dan zeker dit weekend naar de Rotterdamse Ahoy!

Meer info:

 

Bezoek Daphne op de Nationale Kunstdagen
Bezoek Daphne op de Nationale Kunstdagen
Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.