In Uncategorized

Wat een evenementen! Wij kunnen bijna niet kiezen! De maand juni staat in het teken van een heleboel leuke festivals die te maken hebben met architectuur, de bouw en duurzaamheid. Iets wat ons natuurlijk erg interesseert maar voor u ook zeker het bezoeken waard! Hieronder een overzicht.

 • Zaterdag 6 juni van 13:00 – 16:00 uur – Archikidz 2015
  Onder leiding van architecten kunnen kinderen van 7-12 jaar in groepjes maquettes maken. Aan het eind van de middag kiest een jury de winnaars van de mooiste maquettes uit.
  LP 2 in Las Palmas, Wilhelminakade 326, Rotterdam
 • Zaterdag 6 juni van 9:00 – 16:00 uur – 2e Streekmarkt van Het Beste van Berkel
  Verschillende Berkelse ondernemers verkopen tijdens deze 2e markt hun producten. Voor activiteiten voor kinderen wordt gezorgd!
  Schoolplein ‘De Poolster’, Esdoornlaan 11, Berkel en Rodenrijs
 • Zaterdag en zondag 13-14 juni van 10:30-17:00 – Rotterdamse dakendagen
  Tientallen gebouwen in Rotterdam zullen hun daken openstellen voor een bezoek. Er worden inspirerende voorbeelden van daklandschappen getoond en er wordt getoond hoe daken hun bijdragen kunnen leveren aan een duurzame toekomst.
  Centrale locatie: Parking Westblaak, Hartmanstraat 35, Rotterdam
 • Zaterdag en zondag 13-14 juni van 10:30 – 17:00 uur – Verborgen Tuinendagen
  Wat bevindt zich achter die heggen en schuttingen? Ruim 90 tuinen worden opengesteld voor publiek tijdens dit weekend. Zo kunt u de onbekende, verrassende en groene kant van Rotterdam ontdekken.
 • Zaterdag 13 juni van 10:00 – 16:00 uur – Dag van de Bouw
  Tijdens de 10e editie van de Dag van de Bouw kunt u weer een kijkje nemen op verschillende bouwplaatsen in Nederland. Zie hier een overzicht van de geopende bouwplaatsen in Zuid-Holland. In Berkel en Rodenrijs is de bouwplaats van het Gouden Hart t.p.v. de Stationssingel open voor publiek.
 • Zaterdag 20 juni – Dag van de Architectuur
  In Rotterdam wordt deze dag gevierd met de officiële opening van de Luchtsingel. Daarnaast openen de belangrijkste iconen van de stad hun deuren, zoals De Rotterdam, het Centraal Station, het Erasmus Paviljoen, de Markthal en de Van Nelle Fabriek. Er zijn verschillende tours, lezingen en workshops.
  Centrale locatie: Luchtsingel, Rotterdam
  Ook in Den Haag zijn er verschillende activiteiten.

Voldoende te doen dus de komende weekenden! Veel plezier!

Recent Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.