In Uncategorized

Met dat warme weer staan we nog met 1 been in de vakantiemodus, maar met het andere ook zeker in de ‘aan de slag’ modus! Iedereen bij oosterlaan | architectuur & vormgeving heeft zich op kunnen laden tijdens de bouwvak en sinds afgelopen week zijn we ons weer voor de volle 100% aan het focussen op al het leuke werk dat we hebben.

Dat leuke werk? Een tipje van de sluier? Waar moeten we beginnen. Voor het visualiseren van een verkavelingsplan in Berkel zijn we deze week begonnen met het inladen van een 3d scan van de omgeving in ons eigen 3d tekenprogramma Revit.  We hebben de werkzaamheden opgepakt van de ontwerpen voor de nieuwbouw van 2 woningen in de Groenzoom en 2 woningen in Bleiswijk. We zijn bezig met onder andere het uitwerken van vergunningen voor een verbouwing van een dijkhuis aan de Noordeindseweg en een verbouwing van een woonhuis aan de Middelweg. We regelen op dit moment vergunningen voor de 2 ondernemers in het centrum van Berkel en Rodenrijs. En naast dit alles zijn we continu bezig met advies- en ontwerpwerkzaamheden voor de OLV kerk aan de Noordeindseweg.

Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij zoal allemaal doen, is het Woonevent Lansingerland 23 en 24 september in Bergschenhoek een mooie gelegenheid om kennis te maken. Lees hier meer over het event: Ook dit jaar op het Woonevent Lansingerland!

Woonevent Lansingerland

 

 

 

Recommended Posts
heeft u een vraag?

Not readable? Change text.